Over ons

Marktkraker.nl is uw leverancier van houten kinderspeelgoed. We kunnen vrijwel alles leveren, de meeste artikelen uit voorraad. Mocht u een artikel zoeken maar niet op onze site vinden, schroom niet en stuur een mailtje of bel ons. In vele gevallen kunnen wij het wel leveren.

We verzenden de artikelen door geheel Nederland. In de meeste gevallen met TNT. We werken met lage marges zodat we meestal de laagste prijs van Nederland kunnen garanderen. Tevens leveren wij veel soorten kisten en kastjes. Gemakkelijk om speelgoed op te ruimen. Marktkraker.nl biedt de mogelijkheid om de artikelen zelf af te halen in Grootegast. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend langskomen om de artikelen te bekijken. Maak een afspraak per mail of telefoon.

Hiernaast willen we graag onze dochteronderneming Beddenverkoop.nl aanbevelen. Beddenverkoop.nl levert alles op het gebied van houten ledikanten (stapelbedden, hoogslapers, slaapbanken, tienerledikanten), matrassen, nachtkastjes en bedbodems. Perfecte kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. We hopen dat we iets voor u kunnen betekenen en horen dan ook graag van u.